Нулиране на Парола

 • Промяна на валутата

Резултатите от търсенето ви

Как да бъдете гостоприемни собственици

 1. Предложете вашият имот

Окуражаваме ви да споделяте всички видове имоти за настаняване в ГОСТОПРИЕМО! Независимо дали предлагате уникална вила на българското Черноморие или цяла луксозна къща в София, за вас е безплатно да публикувате предложение за наемане на вашият имот. Когато сте готови да започнете да посрещате гости, можете да публикувате вашата обява, за да бъде видяна от света.

 • Описание и удобства

Гостите често търсят да наемат имоти, които отговарят на специфичните им  нужди, затова опишете точно вашият имот и удобствата, които предлагате, това ще помогне за привличането на този тип гости, с които най-добре си подхождате. Когато разказвате историята на вашето предложение за наемане на имота, отговорете на важните въпроси като това дали имате или нямате Wifi, а също така включете полезни подробности за характерните развлекателни и културни дейности, и транспортните опции в околността.

 • Снимки

Снимките помагат на гостите да си се представят мислено в предложеният от вас имот. Затова смело напред, можете да качите до 25 снимки от страницата на вашият профил, но първо се уверете, че вашите снимки са добре осветени, на фокус, и представят реалното пространство на вашите гости.

Ние обичаме страхотно направената интериорна фотография, затова окуражаваме нашите домакини да използват професионални фотографи. Ние също така предлагаме интериорна и екстериорна фотография на всички наши активни домакини в цялата страна, срещу съответната цена. Кандидатствайте онлайн и ние ще ви изпратим професионален фотограф, който да улови предлаганото от вас пространство в най-добрата му светлина.

 • Ценообразуване и наличност

Вие най-добре познавате вашият имот и графикът си, затова ние ви позволяваме сами да решите каква да бъде цената за отдаването му под наем  и да обновявате вашия календар, за да отразява, кога имотът ви е на разположение за настаняване на нови гости. Ние също така ви позволяваме да променяте потребителските цени за отделни нощи и почивните дни, както и за специални събития или за месечен престой. Ние показваме вашето публикувано предложение на цената, която сами определяте, а когато посочвате, че вашето пространство не е на разположение за отдаване под наем, ние не го показваме в резултатите от търсенето.

 1. Отговаряне на запитванията

Гостите, които се влюбят във вашия имот за настаняване ще искат и да го резервират! В ГОСТОПРИЕМО, имате възможност да изисквате от гостите да ви изпратят заявка за резервация.

 • Управление на вашия календар

Редактирайте настройките на календара ви за да контролирате кога и за колко време гостите могат да резервират вашето пространство и имот.

 1. Поздравете с Добре дошли вашите гости

След като имате потвърдена резервация, е време да се подготвите за вашите гости! От чистене на пространството за настаняване и координиране на обмена на ключове, до приветстването на вашите гости, даването на съвети за характерните развлекателни и културни дейности, транспортните опции в околността и съобразяването със съседите, настаняването в ГОСТОПРИЕМО е форма на изкуство.

 • Подготвяне на вашето пространство за настаняване

Предложете на вашите гости чисто място за настаняване, за да желаят отново да ви гостуват във вашия дом и се уверете, че те имат всичко, което ще им трябва за комфортен престой, независимо дали това е допълнителен набор от кърпи, сметана и захар за кафе, карти, за да се ориентират в новото за тях населено място и инструкции за това, как да получат достъп до Интернет. Ако желаете, можете да направите техния престой екстра специален за тях, като ги изненадате с бутилка вино или написани на ръка поздрав. За да научите повече за това какво означава да бъде домакин в ГОСТОПРИЕМО, посетете страницата стандарти за гостоприемство.

 • Координиране на пристигането и заминаването

Използвайте нашата система за съобщения, за да организирате детайлите на пристигането и заминаването на Вашите гости. Нека те да знаят предварително дали ще ги поздравите лично или ще им кажете къде могат да намерят ключа и къде да го оставят, когато заминават.

 • Бъдете на разположение по време на престоя на гостите си

По време на резервации, бъдете на разположение, за да помогнете за преодоляване на проблемите, които могат да възникнат. Ако ще бъдете извън зоната, предоставете на вашите гости доверен и надежден човек за контакт.

 • Писане на ревюта за вашите гости

Честните мнения са крайъгълният камък на голямото доверие в общността на ГОСТОПРИЕМО. Имате 14 дни да напишете мнение и да споделите коментари за опита си с госта си. Вашият гост също има възможност да сподели мнението си за вас и за предложеното от вас пространство за настаняване!