Нулиране на Парола

 • Промяна на валутата

Резултатите от търсенето ви

Как да пътувате в България

 • Търсене

Гостоприемните собственици на имоти в ГОСТОПРИЕМО споделят своите домове в 257 града в цяла България. Всичко, което трябва да направите е да въведете дестинацията и датите за пътуване в полето за търсене, за да откриете Топ отличителните места за престой, навсякъде в страната.

 • Инструменти, които да ви помогнат за търсенето

Ние показваме снимки на публикуваните предложения за наемане на имоти, профилите на собствениците им и ревюта, за да ви помогнат да вземате информирани решения, когато обмисляте да наемете даден  имот. Ние също така сме създали филтри за търсене, така че да можете да стесните вашите резултати по вид настаняване, цена и местоположение. Например, ако търсите нови приятели и запознанства, изберете Единична Стая или Обща стая. А, ако търсите да наемете целият имот, за да бъдете самостоятелни, от филъра за търсене, изберете Целият дом.

 • Свързване със собственика на имота и резервиране на престоя

След като завършите вашия профил и сте качили вашата профилна снимка, за да дадете на домакина добра представа какъв е гостът, който иска да отседне в неговата собственост, можете да поискате повече информация за предложения имот, като кликнете върху бутона Съобщение.

 • Резервация

Тъй като всички домакини искат да се запознаят с госта, преди да потвърдят резервацията, има само един начин да се резервират места за настаняване в ГОСТОПРИЕМО.

 • Бутони за да резервирате престой в ГОСТОПРИЕМО

Бутонът Резервирайте сега изпраща заявка за резервация към собственика на избрания от Вас имот, за конкретните дати за пътуване, които сте избрали. Домакинът има възможност да приеме или да откаже вашето искане, или да ви зададе въпроси относно вашето пътуване. Когато собственикът отговори на вашата заявка, ние ви изпращаме имейл, за да Ви уведомим за това.

Бутонът Съобщение ви позволява да започнете разговор със собственика на имота, относно тяхното предложение за наемане, чрез нашата защитена система за съобщения. Можете да използвате тази система за обмен на съобщения, за да обсъдите подробностите за пътуването, да поискате специални цени, или да попитате за конкретни удобства.

 • Заплащане и потвърждение на резервацията

Ако използвате бутона Резервирайте сега и изпратите заявка за резервация, ние няма да ви вземем никакви пари, докато домакинът не приеме Вашата резервация. След като собственикът одобри вашата заявка за резервация, можете да платите по банков път или по Интернет сумата, която се изисква за потвърждаване на резервацията.

 • Пътуване

След като знаете къде искате да отидете и при кой ще се настаните, всичко, което трябва да направите е да организирате вашето отпътуване и пристигане!

 • Преди да стигнете до там

Изпратете съобщение на вашия домакин за да уточните времето за настаняването или за да организира посрещането ви, както и детайлите за даването и връщането на ключа.

Ние също така ще Ви изпратим имейл, който включва  маршрута за Вашето пътуване, както и получаването на информация за връзка със собственика на резервирания от вас имот. Можете също да видите вашите данни за резервация, да промени плановете си, или да отмените резервацията си от страницата в личния си профил.

 • По време на престоя ви

Окуражаваме Ви да отделите време за себе си! Насладете се на дома и града на вашия домакин, както ако бяхте отседнали при приятел, и не забравяйте да се съобразявате с вашите съседи. Ако възникнат някакви проблеми по време на пътуването или престоя ви, не забравяйте да се свържете с вашия домакин. В повечето случаи, той ще бъде най-добре подготвен, за да ви се помогне. Ако вашият домакин не може да реши проблема, моля, свържете се с нас.

 • След отпътуването ви

Напишете мнение за вашия домакин и за неговото споделено с вас място за настаняване, така че и другите гости да могат да научат за тях чрез вашия опит. Домакинът ви също ще има възможност да напише мнение за вас. След това, изберете следващото място, което бих искали да посетите, и после намерете в ГОСТОПРИЕМО къде да отседнете!