Нулиране на Парола

  • Промяна на валутата

Резултатите от търсенето ви

Резервация и Плащане

За да използвате ГОСТОПРИЕМО за резервации, платформата удържа 10% от общата сума, която домакинът иска от госта или гостите за настаняване в неговата собственост.

Резервация

За да бъде направена резервация, гостът първо трябва да се регистрира и да качи снимка за профила си в ГОСТОПРИЕМО.

След като гостът или гостите изберат своето място, което искат да наемат, от страницата на харесания имот, те изпращат запитване за резервация до собственика или домакина на желания имот, което става с натискане на бутона Резервирайте сега.

Когато резервацията бъде одобрена от собственика или домакина, той издава електронна фактура, която гостът може да види в своя акаунт, като избере от менюто Моите резервации. Ако искането за резервация бъде отхвърлено, заявката ще бъде изтрита от страницата на госта, която показва неговите направени резервации.

За да потвърди резервацията, гостът първо внася депозит по банков път или чрез PayPal, който се удържа предварително и е равен на 10 процента от стойността на сумата за настаняване, в която не влизат евентуалните включени такси, като почистването и други, които домакинът може да удържа. След като преводът е направен, от профилната страница на собственика, гостът може да види неговата контактна информация и да уговорят подробностите по настаняването.

Ако плащането е по банков път, като повод за плащането напишете ГОСТОПРИЕМО и номерът на вашата фактура за резервация (например: ГОСТОПРИЕМО – 129).

Най-късно 24 часа преди пристигането в имота за настаняване, гостът трябва да заплати оставащата сума, която е издадена в електронната фактура.